ورژن Home
کم حجم ترین و سبک ترین ورژن ویندوز می باشد. که توسط ماکروسافت برای کامپیوتر های خانگی طراحی و ساخته شده. که البته نسبت به سایر نسخه ها از سرعت و پردازش بیشتری هم برخوردار می باشد به این دلیل که در ویندوز نسخه Home جای یکسری امکانات از جمله remote desktop connection و Group Policy و Client Hyper-V و (Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE و Shared PC configuration خالی می باشد. این نسخه از ویندوز برای کاربرانی مناسب می باشد .که کامپیوتر آنها دارای سخت افزاری قدرتمندی نیست.
ورژن Pro
ورژن Pro علاوه بر دارا بودن امکانات ویندوز نسخه Home همپنین دارای یکسری امکانات بیشتر دیگری نیز هست که برای کاربران حرفه ای در نظر گرفته شده اند، که از جمله آنها می توان به remote desktop اشاره کرد و همچنین می تواند تا 2 ترابایت حافظه رم را پشتیبانی کند. این نسخه برای شرکت های کوچک و افرادی که به صورت حرفه ای از ویندوز استفاده می کنند پیشنهاد می شود.
ورژن Enterprise
ورژن Enterprise برای شرکت ها و سازمان های بزرگ طراحی شده. از آنجایی که حفاظت اطلاعات و بانک های اطلاعاتی در هر شرکت حرف اول را می زند. این نسخه برای این شرکت ها طراحی شده است، ویندوز Home شامل یک سری امکانات حفاظتی و اتصال برای کامپیوترهای شرکتی می باشند، که از این نسخه می توانیم به عنوان کامل ترین نسخه ویندوز نام ببریم. ولی از آنجا که این امکانات برای شرکت های کوچکتر و یا کامپیوترهای خانگی مصرف آنچنانی ندارد. این نسخه پیشنهاد نمی شود. چون این امکانات باعث فشار آوردن و سنگین شدن بار قطعات سخت افزاری می شود.
ورژن Education
این نسخه همانطور از از نامش مشخص است مخصوص مدارس و مراکز آموزشی می باشد. این نسخه را می توان از نظر شباهت و امکانات با نسخه Enterprise مقاسه کرد چرا که به غیر از ویندوز 10 ورژن Education که فاقد دستیار صوتی کورتانا می باشد، سایر نسخه های Education در ویندوز های دیگر شبیه به ویندوز Enterprise میب باشد.